Csomag átvétel, szállítási módok és opciók

Szállításra rengeteg lehetőség van, mi mégis a piacon jelenleg elérhető legolcsóbb opciókat próbáltuk kiválasztani. Lehetőség van csomagautomatába és házhozszállítást is kérni.

Az aktuális árakat rendelésnél fogod látni.

A lehetőségek:
 • Személyes átvétel: 2230 Gyömrő, Segesvári utca 28.
 • FoxPost csomagautomata
 • GLS házhozszállítás
 • Packeta csomagpont

Bővebb információkat ÁSZF-ben találsz a „Szállítási információk” pontban.

Fizetési módok és opciók

Amennyieb végeztél a kosár telepakolásával a pénztárban tudsz fizetni:

 • átutalással, a rendelés azonosítót fel kell tűntetni
  Bankszámlaszám: JURA Ásvány Kft., 10103056-71827200-01005005 MBH Bank
 • személyesen bankkártyával vagy készpénzzel átvételkor a 2230 Gyömrő, Segesvári utca 28. címen, a választott opciót kérjük előre jelezd felénk, ez természetesen ingyenes
 • PayPal fiókkal
 • Bakkártyás fizetéssel a PayPal biztonságos online fizetési rendszerén keresztül
 • utánvéttel: ennek összege csomag szállítótól függően változhat, amit a rendelésnél fogsz tudni ellenőrizni

Bővebb információkat ÁSZF-ben találsz a „A megrendelt termék ellenértékének a fizetési módja” pontban.

Méretek

Karkötő: minden alkalommal mikor karkötőt rendelsz és a méreted a szokásos női mérettől eltérő (16-17 cm), akkor a rendelés leadás után kérlek jelezd felénk, így elkerülhető, hogy kellemetlen meglepetés érjen. Amennyiben nem jelzed, a rendelést az alapméretekkel készítjük el. Helyesen úgy tudod megadni a méretedet, hogy a csuklódat leméred, picit szorosabban, épp csak annyira, hogy a mérőszalag még mozogjon a csuklódon, majd ehhez 1 cm-t hozzáadsz ez a kényelmi méreted. Ezt a méretet küld el nekünk. Köszönjük!

Nyaklánc: csatolunk egy képet, ami alapján viszonyíthatod a méretet. Emellett az a legszerencsésebb, ha te magad is leméred az adott hosszt, mert testalkattól függően a kép is megtévesztő lehet

Mala esetében minden alkalommal látod a lánc méretét és külön a botj/medál, a gyöngyök méretét, és azt is hogy milyen adanyokat használtunk az elkészítéshez.

Fülbevaló: az alapon kívül mért adatot láthatod a méretek között, az egyszerű beakasztós alapon kívül. Amennyiben az alap mérete változik, ezt külön jelezzük az adatoknál.

Súly: ez számunkra fontos technikai adat elsősorban a szállítás miatt.

Panaszkezelés

Amennyiben szeretnél felénk jelezni egy téged érintő kellemetlen helyzetet, esetet, kérlek az alábbi űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot:

https://docs.google.com/forms/…

Adatkezelés

Az adatkezelési tájékoztatónkban minden részletes információt megtalálsz: link

Amennyiben élnél valamelyik téged megillető joggal (adatkezelés, információ, törlés stb.) kérlek jelezd ezt felénk az alábbi űrlap segítségével:

https://docs.google.com/forms/…